Solutii Sofware pentru Sondarea Opiniei Publice (Online Survey / Poll)

Realizarea unei cercetari de piata era candva un proces care, in mod normal, necesita mult timp si multi bani, dar Internetul a oferit oportunitati foarte interesante companiilor pentru a intelege mai bine nevoile clientilor lor. Folosind o gama larga de unelte, proprietarul unei afaceri de marime medie, poate acum face orice cercetare, de la sondajul de baza pentru obtinerea opiniilor clientilor, pana la studii mai extinse de piata, fara a mai fi nevoit sa angajeze un furnizor extern.

Produsele noastre de Sondaj Online ofera cateva beneficii unice fata de metodele traditionale de cercetare de piata - in special capabilitatile lor de administrare simpla si de generare de rapoarte. Crearea continutului unui chestionar este acum aproape la fel de simpla ca scrierea unui e-mail; nu trebuie decat sa introduci intrebarile intr-o serie de casete pentru text, sa alegi ce tip de raspunsuri doresti sa aiba fiecare dintre ele si apoi sa activezi chestionarul online. Integrezi chestionarul pe site-ul tau sau includeti linkul catre acesta in toate e-mailurile pe care le trimiti; clientii tai doresc sa-si exprime opiniile in legatura cu relatia cu afacerea ta, iar acum potoi sa le dai o varianta simpla pentru a face acest lucru.

Vizualizarea rezultatelor cercetarii este si ea foarte simplu de realizat. In loc de munti de formulare pe hartie, datele sunt colectate electronic si stocate intr-o baza de date, permitand accesul imediat la rezultate. Diferitele optiuni de raportare fac prelucrarea datelor (procesul de cautare a informatiei pe care o doresti) sa devina o chestiune de cateva click-uri, in loc de cateva ore de cautare manuala in tabele cu referinte incrucisate.

Intotdeauna este bine sa-ti fundamentezi deciziile de afaceri pe date obtinute din viata reala.
Produsul Poll Online
Fiind una dintre cele mai simple unelte de colectare a opiniilor, "sondajul rapid" cum este produsul nostru Online Poll este, in egala masura, extrem de popular printre vizitatorii de website-uri. Oamenilor le place sa raspunda la intrebari, mai ales cand intrebarile se refera la propriile lor ganduri si preferinte. Vizitatorii site-ului tau se vor bucura si ei de ocazia de a vedea cum sunt opiniile lor in comparatie cu cele ale celorlalti vizitatori ai website-ului, ceea ce va crea sentimentul apartenentei la o comunitate.

Ati vazut sondajele instant pe site-uri cum este CNN.com, dar acestea se potrivesc extraordinar oricarui alt tip de website. Pentru a vedea cum poate fi folosit Poll Wizard, vizualizati demonstratia online.

Solutii Sofware pentru Sondarea Opiniei Publice (Online Survey / Poll)