Copywriting & Servicii de Creare Continut Online

Continutul sta la baza a tot ceea ce facem. Abordam povestea brandului tau din punct de vedere jurnalistic, cu accent pe relevanta, creativitate si interactiune. Realizam continut pentru orice proprietate web (sau nu) – site, newsletter, pagina de destinatie, retea sociala.

Continut scris.

Este greu sa castigi si sa mentii interesul publicului tinta in era digitala, cand este bombardat cu informatii tot timpul. Uneori un slogan inventiv va reusi. In alte cazuri, un articol va avea nevoie de o metafora amuzanta. Iar daca trebuie sa explici informatii complexe, cea mai buna abordare este folosirea unui limbaj simplu.

Scriem articole care spun povestea brandului tau. Inspiram publicul oferindu-i continut atractiv menit sa creeze experiente emotionale care conduc la participare. Articolele sunt scrise de jurnalisti cu experienta si au ca obiectiv cresterea nivelului de angajament al cititorului prin stimularea acestuia.

Web Copywriting

Continutul de calitate si posturile periodice pe Blog te ajuta sa pozitionezi compania ta, prin intermediul site-ului, drept o autoritate in industria din care face parte. In acest fel, compania castiga increderea audientei, dar si interesul acesteia in ceea ce priveste serviciile sau produsele oferite.

Pornind de la intelegerea valorilor companiei tale, cream continut care reflecta tonul, stilul si mesajul brandului tau.

SEO Copywritting

In mod traditional, SEO Writing se traducea in optimizarea continutului paginilor web, prin targetarea unor fraze cheie cu o anumita intensitate si frecventa.

Dar, in timp ce research-ul cuvintelor cheie este in continuare foarte important, Google trateaza autoritatea domeniului site-ului companiei si felul in care a interactionat audienta cu tipul de continut in cauza, drept indicatori ai calitatii si relevantei acestuia.

SEO Copy Writing se refera la redactarea de continut, atat de atractiv, incat sa determine audienta sa il promoveze. In acest fel, cresc, pe de o parte, increderea si autoritatea brandului, dar sunt ajutate si paginile web sa castige un ranking mai bun.

Continut vizual (imagini, video, infografice)

Continutul vizual este la fel de important ca si continutul scris in cursa pentru atragerea atentiei si obtinerea implicarii publicului tinta. Intelegem ca livrarea constanta de continut in diferite forme si pe canale distincte este cel mai bun mod in care poti asigura participarea publicului tau tinta. Astfel, impachetam mesaje puternice in vizualuri atractive – imagini, video, infografice.

 

Copywriting & Servicii de Creare Continut Online

Acestea sunt pachetele de servicii pentru creare de continut original. Articolele sunt scrise de jurnalisti cu experienta si au ca obiectiv cresterea nivelului de angajament al cititorului prin stimularea acestuia.

citeste mai mult

Pagina companiei tale din social media este locul unde ai posibilitatea sa iti cresti afacerea si sa-ti dezvolti relatia cu clientii tai. Promoveaza-te in cadrul platformelor de social media:

citeste mai mult