Landing Page | Site de prezentare / companie

Landing Page | Site de prezentare / companie

Ok, vrei sa incepi o afacere online si ai nevoie de un site. Sau vrei sa devii blogger. Nu stii insa cat costa, efectiv, realizarea unui site.

Iata care sunt elementele care construiesc pretul unui site.

1. Layout-ul sau Grafica Site-ului

Aici intra desene pentru toate paginile relevante ale site-ului. Asta inseamna in primul rand Pagina Home, dar mai inseamna si cel putin un model de pagina de interior. Aceste pagini trebuie desenate pesonalizat sau plecand de la sabloane (template).

citeste mai mult

Din multitudinea de KPI si Metrici ce pot fi urmariti la un site de prezentare a companiei, iti propunem doar un set restrans. Din nou, nu uita ca orice poate fi masurat in online si ca este important sa alegi acei indicatori care conteaza pentru tine. 

1. Numar mediu de vizite per vizitator = reprezinta numarul mediu de vizite ale unui vizitator. Acest KPI(Key Performance Indicator) ne poate ajuta pentru a vedea interesul vizitatorului

Formula: Nr total de vizite / Nr total de vizitatori = Media de vizite / vizitator

citeste mai mult

Iata, elementele de baza care constituie un site (de prezentare sau specializat pe o nisa), avand la baza unul dintre CMS-urile larg adoptate:

1. Layout-ul sau Grafica Site-ului

In conditiile standard, vom desena doar Home-ul. In functie de complexitatea site-ului, poate fi nevoie sa desenam si Pagina de interior sau alte pagini precum cele de destinatie pentru diverse campanii de marketing. In functie de buget, cele din urma vor fi desenate personalizat, de la zero, sau va fi personalizat doar un sablon, achizitionat separat.

citeste mai mult