Echipa: Specialisti SEO, Programatori Web, Consultanti Internet

Programarea si tehnologiile platformelor web, bunele practici si noutatile legate de serviciile SEO si de promovare online se schimba zilnic.

Intreaga problematica legata de Internet este de un dinamism fantastic. Ca spectator, neimplicat direct, poti fi usor coplesit de abundenta de informatie si "chestii noi" care apar. Dar un profesionist al mediului online are nevoie de specializare pentru a nu fi depasit profesional.

Pentru multi manageri, colaborarea cu un freelancer pare potrivita, mai ales la inceput, cand nu sunt foarte familiarizati cu domeniul online. Pe masura ce strategia online se dezvolta si apare nevoia aplicarii unor tactici variate, constata ca un singur om "nu le poate sti pe toate". Daca stie programare web, probabil ii va fi mai greu sa si socializeze pe Facebook, sa creeze un banner atractiv sau sa gestioneze o campanie Adwords.

De aceea, daca faza colaborarii cu un freelancer, nu mai este potrivita cu stadiul in care a ajuns afacerea ta online, atunci ai ajuns unde trebuie. Avem oameni buni care s-au specializat pe domenii de expertiza obligatorii in business-ul online. Avem o echipa sudata si completa.

echipa_default.jpg

Bogdan Parvulescu

Sunt un mandru matematician, care s-a lasat de ceva vreme de “a preda prin licee si scoli generale”. In 2005 am imbratisat un job in trend la acea vreme, “Sales Account Manager”.In 2006, am prins gustul mediului online, iar ca baiat curios si autodidact ce sunt, am inceput sa ma documentez si sa invat. Asa ca, dupa 7 ani experienta, te poti baza pe mine in HTML, PHP, CSS, JavaScript. Ma las chiar provocat si la Photoshop.

“Make it better”

echipa_default.jpg

Dorin Ostaficiuc

Echilibrul dintre educatia corporativa primita si spiritul antreprenorial auto-cultivat ma ajuta sa inteleg ce-i trebuie unui Client, pentru ca proiectul sau sa fie unul de succes. Ascult ce-si doresc oamenii buni din jurul meu, pentru ca impreuna formam o echipa.

Sunt pragmatic. Asta-mi vine intai de la studiul Fizicii in Universitate, iar apoi de la cei 15 ani experienta in Vanzari & Marketing IT&C si peste 7 ani de dezvoltare a unei afaceri private.

Ultimii ani petrecuti in domeniul Consultantei si Marketingului pe Internet ma intregesc, deoarece trainingul si cunostintele acumulate in materie de Aplicatii Web si Comert Electronic, SEO, Social Media Marketing si Web Analytics, m-ar putea defini ca un Consultant E-Business cu ceva experienta.

echipa_default.jpg

Maria Musat

Descriere in curs de actualizare

echipa_default.jpg

Ana Maria Marinescu

Descriere in curs de actualizare

echipa_default.jpg

Cosmin Hutanu

Barbosul cu ochelari al echipei, pasionat de programare si e-commerce, totul incepand de acum multi ani cercul de informatica de la Casa Pionierilor si primele linii de cod scrise pe un HC-85 deja obosit.

El face parte dintre norocosii care fac la serviciu exact ce le place si au si ca hobby: programare, in special aplicatii de e-commerce.

La noi se ocupa in special de proiectele mari, implementarile care necesita integrari intre diferite aplicatii sau aplicatii custom, create special conform specificatiilor si nevoilor clientilor nostri.

echipa_default.jpg

Bogdan Stefanescu

Descriere in curs de actualizare