Servicii de Relatii Publice Online si Comunicare

Creativitatea este caracteristica noastra principala. Un bun PR nu este numai un bun profesionist, un bun comunicator si scriitor. Creativitatea este cea care face ca mesajul sa aiba impact si sa mearga drept la tinta, facilitand indeplinirea obiectvelor. Un exemplu mai jos Clientii CBRE | Eurisko au fost colindati de brokerii care au invatat cantecul si l-au inregistrat intr-un studio muzical profesionist.

Avem relatii foarte stranse cu mass-media, relatiile construite si consolidate pe parcursul a peste douazeci de ani. O relatie solida cu mass-media este cheia succesului in comunicare. Numarul de reporteri cheie, revizori si analistii relevanti pentru domeniul dvs. de afaceri este de aproximativ 50 de ani, inclusiv influentatori.

Servicii de Relatii Publice Online si Comunicare

Acestea sunt pachetele de servicii pentru creare de continut original. Articolele sunt scrise de jurnalisti cu experienta si au ca obiectiv cresterea nivelului de angajament al cititorului prin stimularea acestuia.

citeste mai mult

Preturi Email Marketing. Sunt cateva componente care te conduc la un pret asociat acestui proces de trimitere de comunicari prin email.

1. Infrastructura / Serverele care transmit

citeste mai mult

Odata ce ai decis ca din strategia si mixul tau de promovare, nu poate lipsi Email Marketing-ul, atunci te-ar putea ajuta cateva recomandari. Sunt lucruri simple, dar deseori ignorate.

citeste mai mult