Servicii de Relatii Publice Online si Comunicare

Creativitatea este caracteristica noastra principala. Un bun PR nu este numai un bun profesionist, un bun comunicator si scriitor. Creativitatea este cea care face ca mesajul sa aiba impact si sa mearga drept la tinta, facilitand indeplinirea obiectvelor. Un exemplu mai jos Clientii CBRE | Eurisko au fost colindati de brokerii care au invatat cantecul si l-au inregistrat intr-un studio muzical profesionist.

Avem relatii foarte stranse cu mass-media, relatiile construite si consolidate pe parcursul a peste douazeci de ani. O relatie solida cu mass-media este cheia succesului in comunicare. Numarul de reporteri cheie, revizori si analistii relevanti pentru domeniul dvs. de afaceri este de aproximativ 50 de ani, inclusiv influentatori.

Servicii de Relatii Publice Online si Comunicare

Acestea sunt pachetele de servicii pentru creare de continut original. Articolele sunt scrise de jurnalisti cu experienta si au ca obiectiv cresterea nivelului de angajament al cititorului prin stimularea acestuia.

citeste mai mult

1. Infrastructura / Serverele care transmit

In mod evident, nu este posibila trimiterea de newslettere cu Outlook sau alt client de email. Este calea sigura de a-ti fi blocat serverul de catre ISP. Ai deci nevoie de un server specializat pentru trimitere de mesaje in masa. Vezi recomandarile noastre, in acest sens, dar pentru o baza mica de abonati, exista si variante gratuite de ESP.

citeste mai mult

Recomandarile noastre au in vedere cateva lucruri simple.

citeste mai mult