Design Creativ

Creativitate inseamna sa vezi, inainte de timp, ceva ce inca nu exista. Sa poti sa faci dintr-un vis o realitate pe care sa nu o mai fi vazut nicaieri exact in forma asta. 

Creativitatea poate fi intalnita inca incepand de la idee, insa poti sa o gasesti si doar la imbunatatiri menite sa aduca un plus de valoare.

In ceea ce tine de online, creativitatea este un factor important in atingerea unor rezultate cat mai bune. Poate fi intalnita atat in grafica, sub forma unor poze, logouri, fonturi, teme, background-uri .etc, dar si sub forma ideilor exprimate in cuvinte, idei ce insotesc toate elementele grafice mentionate anterior.

Atunci cand te gandesti sa "iti faci un site", de obicei ai in minte scopul final, uitand, de cele mai multe ori, de pasii intermediari pe care trebuie sa ii parcurgi, acestia incluzand si partea creativa. Asa este, nu te vei ocupa tu de asta pentru ca exista oameni specializati pentru asa ceva. Cu toate astea, este important pentru tine ca produsul final sa te reprezinte. Aici intra tot ceea ce tine de culori, de stilul adoptat pentru design-ul site-ului tau, de elementele grafice care te ajuta sa te definesti (carti de vizita, antet oficial, eventuale produse promotionale). Bineinteles ca pentru un dealer auto, de exemplu, nu putem folosi un background roz cu pisicute, oricat de amuzanti ar fi puii de pisica. Din acest motiv partea creativa a unui site implica si clientul, chiar daca nu in ceea ce priveste lucrul efectiv. Nu trebuie sa te lasi intimidat de asta, de cele mai multe ori este ceva distractiv, care se rezuma prin faptul ca noi venim cu propuneri care consideram ca te reprezinta cel mai bine, iar tu iti dai cu parerea :)

Cateva exemple despre modul in care te putem ajuta cu creativitatea noastra:

  • Design Website
  • Design Newslettere
  • Design Bannere
  • Design logouri
  • Design iconite

Tu ce crezi ca este mai important la un site, cum arata sau ce continut are?

Design Creativ

Fisierele sursa - principalul livrabil sunt fisierele sursa. Indiferent ca este vorba despre o grafica de site, bannere online sau fisiere pe baza  carora urmeaza sa fie tiparite diverse materiale (afise, reviste, s.a), fisierele trebuie sa fie cele in care au fost create original, la cea mai inalta calitate.

Fonturile utilizate - desi de regula rezulta din fisierele sursa, uneori pot fi livrate separat.

Codurile de culoare - de asemenea pot rezulta din fisierele sursa, dar pot fi trimise si separat

citeste mai mult

Din experienta am retinut cateva idei pe care consideram important a ti le impartasi:

citeste mai mult