Portofoliu | Realizari Site & Magazine Online

Borna celor 100 de clienti ce ne-au acordat incredere a fost depasita demult, in cei 10 ani de activitate. Mentionam aici doar o parte dintre cele mai noi sau mai incitante proiecte, din punct de vedere profesional. Sunt magazine electronice din diferite domenii, site-uri corporate ori de prezentare sau numai bloguri de nisa.

Interesant ca, desi nu ne-am propus anume acest lucru, majoritatea clientilor nostri sunt firme de top in industriile in care activeaza fiecare. Spunem ca nu ne-am propus deoarece serviciile pe care le livram au acelasi nivel, indiferent de compania care ne angajeaza, iar firmele mici si mijlocii reprezinta pentru noi un mod de pozitionare si focus special al activitatii.

Yalco | Distribuitor Horeca & DIY

Un distribuitor cu doua verticale de business foarte diferite - DIY si HORECA. Marci de renume, precum DeWalt, Stanley-Black&Decker, Libbey, Bormioli s.a. au nevoie de o reprezentare online pe masura. Un site corporate, cat mai ales magazinul online construit pe platforma Prestashop Commerce le asigura aceasta reprezentare din plin.

citeste mai mult

LPIN

Liga Performantei in Natatie

citeste mai mult

Terradent

Materiale si echipamente dentare

citeste mai mult

Home & Design Mall

Adesea, sarcina de a gasi online un designer sau arhitect ori un magazin de la care poti cumpara cele mai bune materiale de constructie pentru finisaje se dovedeste a fi dificila. Din acest motiv, am dezvoltat www.hdmall.ro – pentru a fi usor de accesat, indiferent de device-ul folosit pentru browsing, iar toate produsele, serviciile si magazinele integrate de mall sa fie prezentate clar si simplu.

citeste mai mult

Centrul Eden Spa

Lider pe piata de SPA si Wellness, Centrul EDEN SPA este reprezentat extrem de bine si online, prin platforma e-commerce, bazata initial (2010) pe tehnologie Microsoft ASP.Net, refacuta apoi in 2014 pe Prestashop Commerce. Aceasta detine pozitii organice cheie pe prima pagina in google.ro, cat si prin blogul companiei, un adevarat forum de sanatate in care este dezbatuta tema detoxifierii organismului pe cale naturala.

citeste mai mult

Ascomi Trade Company | Sisteme de tratare a apei

Calitate apei de la robinet este un subiect sensibil pentru multa lume, mai ales din afara mediului urban. Interesul din jurul acestui subiect se simte si in mediul online. De aceea, cautari in Google dupa statii de dedurizare, statii pentru osmoza, filtre de apa inversa sau alte instalatii de tratare a apei trebuie sa returneze site-ul clientului nostru ASCOMI.
 

citeste mai mult

Plantum

Magazin produse naturiste

citeste mai mult

Pukka Food | Magazin Produse Bio

Afacere de familie, care ne-a ramas draga desi nu mai lucram cu ei. Magazin de produse bio impreuna cu un Organic Food Bar hranesc bine bucurestenii. Combinatia online - offline lucreaza in avantajul lor si speram ca, atat cat s-a putut, am contribuit si noi cat mai bine.

citeste mai mult

Decorama | Decoratiuni Interioare

O companie cu care lucram din 2008, site-ul fiind deja la a doua generatie. Am realizat magazinul online si optimizarea pentru el. Este unul dintre proiectele la care am lucrat cu plata la rezultate (comision din vanzari)

citeste mai mult

Travel Art | Agentie de turism

Agentie infiintata in 2004, membra ANAT si IATA. Am inceput colaborarea in 2016 prin preluarea proiectului Party in Romania, destinat turistilor externi dornici sa viziteze Romania, indeosebi in timpul evenimentelor (party, concerte, etc).

citeste mai mult

SAS GRUP - Sisteme de Monitorizare prin GPS

Incepand prin a fi lider pe piata echipamentelor de monitorizare a flotelor auto, Grupul SAS s-a extins catre oferirea de Solutii complete de telemetrie pentru orice fel de active, dar in mod special pentru Distribuitoare Automate de Produse (cunoscute ca Vending Machine) si, mai nou, Slot Machine.

citeste mai mult

Naum Consalt Software - Dezvoltator Aplicatii ERP

Un site corporate si servicii SEO pentru a creste prezenta online a unui dintre sistemele ERP romanesti, construit pe baze de date Oracle. Prima pagina in Google pentru cautari ca "sistem informatic integrat", "erp contabilitate" sau "aplicatie erp"sunt doar cateva reusitele pentru acest client.
 

citeste mai mult

Danemar Trading | Sisteme de plata cu numerar

DANEMAR a fost fondata in anul 1993 de catre Victor Marin si Gabriel Danescu, doi studenti entuziasti, fascinati de idea ca intr-o zi totul va rula de la sine, cu alte cuvinte: automatizat! DANEMAR ofera produse si servicii din domeniul sistemelor de plata cu numerar si validatoare si isi doreste sa devina lider pe piata prin asigurarea unei atitudini constant dinamica axata pe nevoile clientilor. In acest demers, prezenta online este imperativa. Aici intervenim noi cu stablirea strategiei online, crearea site-ului si promovarea pe motoarele de cautare.

citeste mai mult

Edrinks | Distribuitor de bauturi Bucuresti

Unul dintre primii nostri clienti, pentru care ii multumim. Nu gresim daca il consideram pe Catalin Dima un pionier in business online. A avut ideea realizarii unui magazin online de bauturi, pe care a si materializat-o inca din 2004. Ca puternic distribuitor, a branduit zeci de masini si a pregatit infrastructura pentru ca oricine sa comande online si sa primeasca direct acasa, la preturi competitive, orice bautura. Idee si realizare de exceptie, din pacate usor inaintea vremurilor; consumatorul roman este usor tarat, chiar si azi, de obiceiul de a merge la supermarket.

citeste mai mult

ARROW | Aplicatie Web pentru Agentii de Turism

Un tour-operator din segmentul de mijloc, a carui optiune strategica de business este calitatea informatiilor furnizate si a serviciilor prestate. Intre cele peste 2000 de agentii de turism din Romania, cand teapa turistica atarna ca sabia lui Damocles, trebuie sa te distingi, sa-ti construiesti o reputatie. La reputatia online a lui ARROW INTERNATIONAL TRAVEL am contribuit si noi. Baza de plecare este aplicatia web personalizata pe care am dezvoltat-o pe baza unui framework in care credem, YII.

citeste mai mult

Asociatia Municipala de Natatie a Municipiului Bucuresti (AMNB)

Pentru a administra eficient 14 cluburi sportive, 15 concursuri / an si peste 2000 de sportivi, ai nevoie de unelte potrivite. Asa s-a nascut ideea dezvoltarii unei platforme software care sa faca managementul competitiilor sportive, cluburilor, sportivilor si antrenorilor.
 

citeste mai mult

SAMA BIT | Service Acer Romania

Unicul Service Provider ACER in Romania! Unul dintre cele mai importante obiective de business ale clientului nostru este sa minimizeze numarul de apeluri telefonice primite.

 

citeste mai mult