Shortcut Media | Suntem un cabinet de consultanta internet

Te-ai putea intreba, "Ce este un Consultant Internet?".

Consultantul Internet are o experienta combinata, atat in afaceri, cat si in Internet. Il poti considera egalul altor consilieri de afaceri, de care ai ajuns sa depinzi (avocatul tau, contabilul, broker-ul, samd). Se asigura ca afacerea ta realizeaza tot profitul potential oferit de tehnologiile Internet. Acel potential inseamna mai mult decat vanzarea de produse si servicii printr-un website. Consultantul Internet are la dispozitie o gama larga de unelte specializate si iti pot oferi o serie de solutii personalizate pe afacerea ta. Aceste Solutii Internet pot include tehnologii care iti fac procesele zilnice de business mai eficiente, economisindu-ti bani, prin reducerea cheltuielilor operationale, cresterea vanzarilor si un mai bun management al clientilor si chiar prin servicii de marketing mai putin costisitoare.

Este posibil ca un astfel de Consultant de Internet sa nu fie ceea ce te astepti, mai ales daca te gandesti la "experti" in Internet de tipul Designerilor Web care te-au abordat in trecut. Exista o diferenta importanta intre Consultantii de Internet si Web Designer-i, primii concentrandu-se asupra oferirii de rezultate de business reale si nu doar asupra crearii unor simple website-uri.

O alta diferenta intre un Consultant Internet si un Web Designer este aceea ca scopul unui consultant este de a crea o relatie de afaceri cu tine, si inca una pe termen lung. Este un lucru des intalnit in industria noastra ca, odata ce a finalizat un site pentru un client, firma de web design sa treaca la o noua afacere, fara a privi inapoi. Acest lucru poate da rezultate bune pentru firma de Webdesign, dar cu siguranta nu si pentru Client. In realitate, website-ul este numai primul pas - serviciile unui Consultant de Internet vor aduce mult mai multa valoare afacerii tale si te vor ajuta sa recuperezi investitia facuta pentru dezvoltarea site-ului, deoarece vei dezvolta un parteneriat profitabil si de durata.