Solutii de Comert Electronic

Pentru orice companie care doreste sa creasca, comertul electronic reprezinta astazi una dintre cele mai mari oportunitati, pentru a atinge noi clienti si a creste vanzarile. A-ti vinde produsele sau serviciile online este similar cu a avea un magazin deschis 24 x 7, tot timpul anului. Cea mai importanta calitate a acestui magazin electronic, intotdeauna deschis, este ca nu ai chirie sau utilitati de platit si nici mobilier de cumparat. Teoretic, nu ai nevoie nici de personal (doar daca nu incepe sa consume foarte mult timp).
Comertul electronic este o solutie ideala, deoarece iti permite sa atingi toti clientii potentiali pentru produsele sau serviciile tale si, in acelasi timp, sa automatizezi o mare parte din procesul de vanzari.

Ti se potriveste comertul electronic?

Fie ca ai cateva produse sau mii de produse, avem o Solutie de Comert Electronic care sa te ajute sa vinzi mai mult si care iti poate simplifica operatiunile de administrare. Imagineaza-ti cat de mult timp ai economisi cu sistemul de procesare automata a cartilor de credit si cu calculul automat al cheltuielilor de transport, cu facturile generate automat, cu catalogul dinamic care stie ce ai in stoc si iti poate spune cand este timpul sa faci o noua comanda la furnizor si, in plus, cu monitorizarea si raportarea in detaliu a vanzarilor.

Iata doar cateva dintre beneficiile pe care le ofera o solutie de comert electronic:

  • Pot fi vandute produse, servicii, documente, imagini chiar si idei ca fisiere ce pot fi descarcate pe Internet.
  • Plasarea imediata a anunturilor online referitoare la oferte speciale sau oferirea de discounturi care sa genereze vanzari online
  • Preluarea automata a comenzilor, in orice moment
  • Raspuns automat transmis clientilor fara a avea nevoie de personal suplimentar
  • Stoc si date, usor de urmarit, privind vanzarile

 

Solutii de Comert Electronic

Ok, vrei sa incepi o afacere online si ai nevoie de un magazin virtual, dar nu stii cat costa, efectiv, realizarea magazinului online.

citeste mai mult

Din multitudinea de KPI si Metrici ce pot fi urmariti la un eshop, iti propunem doar un set restrans. Din nou, nu uita ca orice poate fi masurat in online si ca este important sa alegi acei indicatori care conteaza pentru tine. 

citeste mai mult

Am detaliat aici, pe larg, preturile pentru elementele de baza care constituie un magazin electronic. Iata mai jos si ce trebuie sa primesti:

1. Layout-ul sau Grafica Magazinului

In functie de complexitate vom avea doar Home-ul, Pagina de Categorie si cea de Produs sau vor fi desenate si alte pagini precum cele de destinatie pentru campanii. In functie de buget, cele de sus vor fi desenate personalizat, de la zero, sau vor fi personalizate doar niste sabloane.

citeste mai mult

Prestashop este fara indoiala unul din cele mai folosite softuri pentru e-commerce, fiind in top 3 dupa numarul de magazine care au fost construite folosind aceasta platforma. 

Puterea sa de atractie consta atat in setul impresionant de caracteristici oferite, cat si in licenta open source, in jurul sau dezvoltandu-se o comunitate activa si prietenoasa.

citeste mai mult

Asa cum este mentionat in antet, site-ul nostru este inca intr-o faza intermediara de constructie (v. mentiunea beta). Acest lucru explica (desi nu justifica neaparat) existenta unor pagini  goale de continut, cum este cea pe care te afli acum.

Pentru aceasta situatie te rugam sa ne ierti. Vom remedia situatia cat mai curand posibil.

citeste mai mult