Programare Web | Aplicatii Software Custom | Solutii Comert Electronic

 

De-a lungul timpului, am dezvoltat Solutii de Internet pentru multe tipuri de afaceri. Evident, companii diferite au nevoi diferite si uneori necesita functii unice, specifice respectivului tip de afaceri. Pornind de la aceasta experienta bogata am inceput sa dezvoltam Aplicatii Specifice pe Domenii de Activitate - cu seturi de functii integrate, proiectate special pentru a raspunde unui tip anume de companie. Iata cateva exemple:

Programare Web | Aplicatii Software Custom | Solutii Comert Electronic

Creare Site Agentie de Turism

Operezi una dintre cele doua mii de agentii de turism din Romania? Atunci ai nevoie de un site. Aplicatia gandita de noi, de la zero, iti asigura functiile vitale de care are nevoie acest site

citeste mai mult

Solutii E-commerce

Pentru orice afacere, comertul electronic inseamna piete noi si vanzari mai mari. Magazin online sau nu, aproape orice site trebuie sa aiba functii ecommerce care sa permita atragerea de clienti noi.

citeste mai mult

Club Sportiv Virtual

Pentru administrarea Competitiilor sportive, a Sportivilor sau a Cluburilor Sportive (in cazul Clientului nostru, Cluburi si competitii de inot), aceasta Aplicatie Web solida contine functii care iti simplifica operatiunile si unelte care te ajuta.

citeste mai mult

Aplicatie Real Estate

O Aplicatie Web ce permite organizare si listarea de proprietati imobiliare. Nu este neaparat nevoie sa fii imobiliare.ro pentru a reusi in imobiliare online. Daca iti cunosti bine punctele tari, un site bun te ajuta sa domini nisa pe care te asezi.

citeste mai mult

Pachet Software pt Site-uri tip Retea Sociala

Vrei sa construiesti o comunitate si ai nevoie de o platforma? Ai la noi  o solutie software cuprinzatoare, modulara, care-ti permite atingerea obiectivelor. In configuratie standard ai zeci de module incluse, care sa confirme fanilor si clientilor tai potentiali, ca au ales un brand solid

citeste mai mult

Site pentru Dealer / Service Auto

Daca vrei sa oferi online masini, noi sau second-hand, piese auto sau servicii, aceasta este aplicatia software de care ai nevoie.

citeste mai mult

Aplicatie Web Recrutare Online

Ca Agentie de Consultanta HR si Recrutare poti profita de avantajele oferite de Internet utilizand aceasta Solutie Sofware Specializata. Vei facilita mult intalnirea angajatilor cu angajatorii ... sau invers :)

citeste mai mult

Solutie Web pentru Restaurant Virtual

Cu aceasta solutie web, arati lumii intregi ce chef bun are localul tau si poti atrage in localul tau clientii infometati. Sau, de ce nu, poti prelua direct comenzi de catering sau livrare la domiciliu.

citeste mai mult

Solutii E-Learning

Educatia online si livrarea de material didactic ofera reduceri de costuri. Produsul nostru E-Learning este o solutie web completa si scalabila, potrivita daca vrei sa vinzi online manuale sau cursuri cu continut multimedia (video, audio, conferinte web.

citeste mai mult

Aplicatie Sondaj Online

Realizarea unei cercetari de piata nu mai este de mult doar apanajul marilor companii. De un simplu chestionar online, pana la cercetarea aprofundata de piata, mediul online iti permite acum colectarea de informatii esentiale desfasurarii actititatii de marketing.

citeste mai mult

Site de prezentare

"Doresc doar un site simplu, de prezentare" - cunoasteti formularea? Asa incepe totul :). Intrebarea care se pune totusi este ... "cat de simplu inseamna simplu"?

citeste mai mult

Blog / Site personal

Vrei sa-ti faci blog? Daca nu ai ales deja o varianta "hosted" de tipul Wordpress.com sau blogspot.com, atunci ti-l putem face noi.

citeste mai mult

Sisteme CMS

Sistemele de Management de Continut sau CMS-urile cum mai sunt cunoscute, sunt aplicatii web care, nu doar fac viata usoara unei persoane non-tehnica, astfel incat aceasta sa poata adauga, modifica si sterge continut de pe un site, dar aduc flexibilitate si modularitate oricarui website

citeste mai mult

Dezvoltare Software Personalizat

Alicatii web based, pe baza cerintelor exprimate de client. Creem software personalizat, de la proiectare la finalizare.

citeste mai mult

Integrare ERP - E-Commerce

Afacerile solide, cu ani de activitate si o pozitie pe piata, au de regula si un ERP, prin care managementul deruleaza activitatea. Cand se pune problema extinderii afacerii catre online, in speta printr-un magazin virtual, apare si necesitatea legarii celor doua aplicatii. Citeste sa vezi ce inseamna acest pas!

citeste mai mult