Creare Site & Aplicatie Web Agentie de Recrutare Online (HR)

Agentiile de Consultanta HR si recrutare au fost unele dintre primele companii care au profitat de avantajele oferite de Internet in activitatea lor zilnica. In prezent, piata de munca online este o afacere ampla facand sa se intalneasca, mult mai usor si mai repede, angajatii cu angajatorii. Iata cateva din ce poate face solutia noastra de Agentie de Recrutare Online:

  • Sistem usor de adaugare si stergere a ofertelor de locuri de munca pentru a va asigura ca lista ta este intotdeauna actualizata
  • Permite celor care aplica sa caute locurile de munca disponibile si sa isi trimita CV-urile online
  • Ofera angajatorilor acces pentru a incarca noi oferte de locuri de munca
  • Creeaza o baza de date de candidati in care se pot face cautari multi-criteriale pentru a gasi mai usor angajati potriviti
  • Plus multe alte facilitati care te ajuta sa economisesti timp

Creare Site & Aplicatie Web Agentie de Recrutare Online (HR)

Iata, elementele de baza care constituie un site (de prezentare sau specializat pe o nisa), avand la baza unul dintre CMS-urile larg adoptate:

1. Layout-ul sau Grafica Site-ului

In conditiile standard, vom desena doar Home-ul. In functie de complexitatea site-ului, poate fi nevoie sa desenam si Pagina de interior sau alte pagini precum cele de destinatie pentru diverse campanii de marketing. In functie de buget, cele din urma vor fi desenate personalizat, de la zero, sau va fi personalizat doar un sablon, achizitionat separat.

citeste mai mult