Servicii Web

Servicii Web

Servicii SEO

Pastreaza-ti permanent site-ul aliniat cu cele mai noi cerinte ale clientilor tai si cu modul in care acestia gasesc informatia pe net! Fii atent si tine pasul cu concurentii tai online!

citeste mai mult

Campanii Google

Poti pierde usor bani cu aceste campanii Google Adwords, daca nu sunt bine facute sau optimizate. Este o idee atragatoare sa le faci singur sau ieftin, dar daca rezisti tentatiei vei vedea repede diferenta in rezultate.

citeste mai mult

Design Creativ

Iti oferim idei bune exprimate grafic prin layout de site, bannere sau reprezentari convingatoare ale mesajelor tale comerciale. Brand-ul tau primeste atentia si rafinamentul de care are nevoie pentru a ramane memorabil.

citeste mai mult

Mentenanta Site

Bun venit in bucataria oricarui website: actualizari de versiune sau de securitate, mici corectii sau dezvoltari minore, toate fac parte din ceea ce numim intretinere / mentenanta web.

citeste mai mult

Solutii E-Marketing

Marketing pe Internet = eficienta din punctul de vedere al costurilor, dar si al traseului pe care circula mesajul comunicat, acesta ajungand direct la consumatorul interesat

citeste mai mult

E-Mail Marketing

Zero SPAM si fara a deranja. Realizat corect, Marketingul prin Email aduce loialitatea clientilor si cea mai buna Rata de Conversie, ever. Desi virtuala, valoarea unei baze de date proprii ramane egala cu greutatea ei in aur :).

citeste mai mult

Web Analytics

Cum stii daca actiunile tale de promovare online sunt bune si bugetul investit nu se risipeste? Cum masori rezultatele si, daca este nevoie, corectezi? Alege serviciul de analiza comportamentala a traficului pe site!

citeste mai mult

Linkbuilding

Cresterea popularitatii site-ului tau poate aduce acestuia avantajul competitiv de care are nevoie, pentru obtinerea unor pozitii bune in Google. Daca nu exista link-uri catre site-ul tau, pozitionarea in motoarele de cautare are de suferit. 

citeste mai mult

Managementul Reputatiei Online

Ce spun oamenii despre compania, brandul sau despre tine personal? In final, succcesul tau cam la asta se reduce, la parerea buna si increderea celorlalti in tine.

citeste mai mult

Servicii Hosting | Gazduire Web

Ceea ce nu cunosti poate dauna afacerii tale. Alege un plan de gazduire potrivit nevoilor tale si un mediu stabil si sigur! Pretul nu poate fi niciodata unicul criteriu

citeste mai mult

Comunicare & PR

Ne caracterizeaza creativitatea, relatiile foarte stranse cu mass-media, construite si consolidate pe parcursul a peste douazeci de ani. Cele doua ingrediente iti asigura succesul in comunicare si relatii publice.

citeste mai mult

Marketing in Retele Sociale

Cat parea usor de facut, ai internalizat acest tip de marketing. Dar acum ti-ai dat seama ca rezultatele cer timp, creativitate si consecventa. Poti cere ajutor. Alegem impreuna reteaua sociala potrivita afacerii tale si facem un plan bun

citeste mai mult

Servicii Creare Continut

Sa cumparam continut, intelegand prin asta "vorbe", imagini, filme, in general munca intelectuala a cuiva priceput la asa ceva, este un lucru cu care nu prea suntem obisnuiti. Va trebui s-o facem, caci fara acestea, succesul online a devenit imposibil.

citeste mai mult

Servicii de Voice-Over si Dublaj, Reclame / Spoturi (NEW)

Producţia audio reclame TV, radio, in-store sau internet. Naratiuni sau prezentari complexe, filme corporate, documentare, personaje de animaţii, audio-books, podcasts, aplicatii e-learning, video-training. Sau (si asta e tare rau), daca te-ai plictisit de Gabriela, iti poti personaliza vocea WhatsApp.

 
citeste mai mult