WEB ANALYTICS | ANALIZA TRAFICULUI WEB

Acest serviciu este unul dintre cele mai importante pe care va propunem sa-l considerati, deoarece este cel care ofera imaginea eficientei oricarei actiuni de promovare online si chiar offline.
Acest serviciu:
Permite segmentarea si analiza traficului.
Ofera abilitatea de a grupa vizitatorii dupa acelasi criteriu si de a vedea cum se comporta, similar sau diferit, comparativ cu alte grupuri.
Permite generarea unui raport de navigare, in care se vizualizeaza direct pe pagina/inile de site, care este comportamentul userilor.
Permite A/B Split, permite vizualizarea comparativa a comportamentului vizitatorilor pe versiuni diferite ale paginilor.
Beneficii:
In primul rand, ofera posibilitatea “inchiderii cercului”, adica putem sti daca actiunile si efortul de promovare este corect directionat si aduce rezultate din punct de vedere business, numai in urma acestui serviciu. Este serviciul care permite masurarea unor metrici pe care i-ai stabilit ca si obiectiv initial (de ex, Rata de Conversie) sau care argumenteaza necesitatea unor modificari de site. Practic, indica actiunile de corectie, atunci cand e cazul.
Ofera posibilitatea de masurare a valorii parteneriatelor online si a tuturor celorlalte actiuni online (PPC, email, s.a), adica stii daca merita sa cumperi prezenta pe un anume site sau sa platesti trafic pentru anumite fraze cheie.
Livrabile:
Rapoarte si analiza de trafic si indicatori de performanta online (KPI) care sa conduca la decizii de business bune.

WEB ANALYTICS | ANALIZA TRAFICULUI WEB