Campanii de Promovare Platita in Google Adwords

Tinem cont de rezultatele cautarii in Google, aproape la fel de mult pe cat tinem cont de parerile prietenilor.

Dar ce se intampla daca insasi afacerea ta are nevoie sa fie gasita in aceste motoare de cautare? Pentru ca businessul tau este unul de top si rezultatele cautarii online trebuie sa reflecte asta. Ajuta-ti clientii sa te gaseasca si pe net! Fii vizibil, raspunde cererilor si controleaza costurile, apeland la specialisti.

Poate ai participat la un seminar Google sau poate ai auzit de la prieteni ca Programul de Reclama Adwords este simplu si la indemana oricui. Ca are multiple beneficii, printre care:

  1. Rezultate obtinute mult mai rapid decat pe alte cai
  2. Atragerea unor clienti potentiali prin utilizarea unor Cuvinte Cheie legate de afacerea ta
  3. Atragerea de vizitatori direct pe o pagina din site-ul tau (Landing Page)
  4. Monitorizarea si analiza rezultatelor
  5. Transparenta si, mai ales, control total al bugetului de reclama

Da, aparent, totul e simplu. Google localizeaza cererea ta, o proceseaza si iti returneaza cele mai relevante sugestii. WOW! 

Daca insa intri in detalii, ajungi sa vezi ca nu e chiar asa de simplu, iar bugetul iti poate fi usor consumat. Pana la urma, Google Adwords este un sistem complex, un mecanism de promovare, extrem de bine pus la punct, este turbina ce trage inainte un intreg gigant.

Pentru a profita de avantajele sale, trebuie sa stabilesti lucruri noi. Iata doar cateva intrebari la care iti sugeram sa reflectezi, inainte de a decide ca nu ai nevoie de ajutor:

Exista multe argumente pentru care sa apelezi la o echipa de specialisti, certificata de Google. Intreg procesul necesita timp pentru setare si mententanta. Google Ads se schimba in permanenta si evolueaza. Poti fi mereu la curent cu noutatile sau afacerea ta primeaza si iti solicita intreaga atentie?

Incearca o scurta campanie de promovare, impreuna cu noi, pentru a vedea ce se intampla! Vei economisi timp si bani. Procesul este transparent, derulat conform bunelor practici Google Adwords.

Iti propunem obiectivele campaniei, iar tu decizi. 

Campanii de Promovare Platita in Google Adwords

Daca ai trecut in revista elementele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand contractezi servicii adwords, atunci iata care sunt estimarile de pret pentru acestea:

Stabilirea Obiectivelor, dar si Auditul, reprezinta consultanta si este tarifata orar. In majoritatea proiectelor, sunt suficiente 1-2 ore pentru a le realiza. Cum tariful orar de lista, pentru acest tip de servicii, este 35 Eur, rezulta o investitie de maxim 70 Eur.

citeste mai mult

Monitorizarea metricilor importanti din Campaniile Google Adwords este parte din rutina zilnica, iar cei mai importanti indicatori pe care ii urmarim sunt:

Click-uri si CTR (Click through Rate) – acesti doi metrici ne ajuta sa aflam cati oameni dintre cei care au vazut anuntul au dat click si au vizitat siteul. Rata de click masoara practic cat de relevant este anuntul pentru cei care il vad.

citeste mai mult

In functie de nevoile tale, putem furniza mai multe lucruri intr-o campanie Adwords. Livrabile (posibile) pentru acest serviciu:

citeste mai mult

Uite cateva idei pe care speram sa le gasesti utile, inainte de a contracta Servicii de marketing platit de la o Agentie Certificata Google:

citeste mai mult