Programul de asigurare a satisfactiei clientilor

Am gandit acest Program de Asigurare a Satisfactiei Clientilor pentru a va intari increderea in serviciile si produsele pe care le oferim. Mai mult decat atat, intr-o perioada in care suntem cu totii stresati si nervosi este usor sa gresim, sa raspundem incomplet unei solicitari sau sa tratam laconic si insuficient documentat un email sau un tichet ridicat. De aceea, un Program in cateva angajamente clare poate reprezenta si ca o cale de a ne autoeduca si a ne intari in munca zilnica cu voi, cei care ne sunteti mereu alaturi.

Ne bucuram ca va putem oferi cu incredere urmatoarele garantii ale serviciilor noastre, ca parte a ofertei pe care v-o facem:

 1. Va garantam ca site-ul gazduit la noi va putea fi accesat online minim 99,7% din timp.
 2. Va garantam ca ne vom asigura ca, inainte de a implementa grafica personalizata pe care o cream pentru site, avem aprobarea prealabila pentru acesta implementare.
 3. Ca si membri in Programul Google Engage pentru Agentii va garantam ca veti beneficia de toate bunele practici, recomandate de Google, pentru produsele si serviciile sale.
 4. Va garantam ca veti fi proprietarul website-ului construit la noi si ca il veti putea muta, indiferent de motivul pentru care doriti sa faceti acest lucru.
 5. Va garantam ca nu vi se va cere sa platiti nimic, dupa avansul initial, pana cand nu veti vedea site-ul functionand pe serverul de test.
 6. Va garantam ca site-ul va fi finalizat, intr-o prima forma de testare, in 4 saptamani de la aprobarea designului.
 7. Va garantam ca va vom pregati personalul si oamenii desemnati pentru aceasta, pentru a folosi eficient noul site construit impreuna cu noi.
 8. Va garantam ca vom face orice schimbare de text in mai putin de 48 de ore.
 9. Va garantam ca vom reveni cu un telefon in mai putin de 4 ore de la apelul telefonic ratat (in timpul programului de lucru) si cu un raspuns pe email in maxim 48 de ore.
 10. Va garantam ca va vom oferi asistenta telefonica pe termen nelimitat.
 11. Va garantam ca va vom oferi gratuit rapoarte statistice in primele 3 luni.
 12. Va garantam ca nu veti avea intreruperi ale serviciilor de e-mail cand va veti transfera numele de domeniu pe noul site.

Si:

Daca nu respectam una dintre aceste garantii, va vom gazdui site-ul pe serverele noastre 12 luni, gratuit.