Abordarea noastra: Tehnologie Web Avansata, Pozitionari in Motoare de Cautare si Educatie continua

Pentru ca afacerea ta sa obtina rezultate bune pe Internet nu sunt suficiente abilitati de programare si cea mai recenta tehnologie. Cu toate acestea, pe astfel de elemente se bazeaza oferta celor mai multor dintre firmele de dezvoltare pentru Internet. Daca ai fost vreodata izbit de o aglomerare de termeni cum ar fi HTML, PHP, Java, Dynamic ASP, FTP, .NET si MySQL fara a primi si o explicatie practica despre cum vor ajuta toate aceste lucruri compania ta, inseamna ca ai fost deja victima unei astfel de tactici. Adevarul este ca a cunoaste aceste tehnologii este pasul de intrare in domeniul Internetului. Orice programator pentru Internet ar trebui sa le cunoasca, iar cei care nu le cunosc, nu ar trebui sa lucreze pentru tine :-)!

Ideea este ca exista multe lucruri care contribuie la succesul unei Solutii de Internet, iar noi reunim toate aceste elemente in ceea ce poate fi considerat elementar ca A,B,C.

A. Sa ai un site robust - Tehnologie Web Avansata

Internetul ofera oportunitati de afaceri nelimitate si tehnologii noi web sunt dezvoltate continuu. Inseamna mult sa poti tine pasul cu aceste progrese si, din acest motiv, ai nevoie de o echipa pe care sa te poti baza ca va fructifica la maxim ceea ce ofera Internetul. In loc sa-ti insire acronime, care nu insemna nimic pentru tine, un Consultant Internet iti va exemplifica in ce mod beneficiaza o companie de pe urma tehnologiilor de Internet. Iata numai o parte dintre aceste beneficii:

- Solutii complete de comert electonic care iti permit sa vinzi pe Internet si care includ functii de monitorizare automata a stocului,  procesare de carduri de plata si calcul al costurilor de transport.
- Medii interactive de lucru online pentru a-ti transmite ideile,  documentele si fisierele - poti reduce sau elimina costurile de curierat, trimiterile costisitoare pe fax sau cheltuielile cu convorbiri telefonice la distanta.
- Marketing directionat prin e-mail bazat pe datele demografice ale clientilor si pe preferintele de cumparare - pentru a-ti promova produsele si serviciile companiei.
- Trimiterea automata de informatii catre clienti, la cererea acestora - gata cu cheltuielile pe timbre postale.
- Sistem de administrare a stocurilor, usor de accesat de catre clientii tai.

B. Sa ai un site usor de gasit - Pozitionari in Motoare de Cautare

A lansa un site pe Internet este un prim pas - unul mare - dar fara vizitatori investitia facuta nu isi va arata adevaratul potential. Nu ai deschide un magazin intr-o zona pustie, deci de ce ai avea un site pe care sa nu-l gaseasca nimeni? Din nefericire, este o problema obisnuita si aici esueaza multe firme. Vestea buna este ca un Consultant E-Business va avea grija nu numai sa ai un site pe Internet, ci si sa ai un flux constant de vizitatori pe acest site. Acest lucru este realizat pe mai multe cai, dintre care amintim: optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), strategiile Pay-Per-Click (PPC, i.e plata pentru vizitatorul adus), construirea de legaturi (linkbuilding), inscrierea in directoare, marketing bazat pe recomandari, marketing prin afiliati sau prin intermediul Retelelor Sociale.

In plus, consultantul te va sfatui cum se pot sincroniza promotiile offline cu activitatile din magazinul electronic (online).

A fi gasit este un element a carui importanta nu este deloc exagerata, intrucat Internetul devine pentru consumatori cea mai importanta metoda de cercetare in timpul procesului de cumparare. Poti paria ca daca nu te vor gasi pe tine online vor gasi, cu siguranta, concurentul tau. Consultantul de Internet poate dezvolta un plan de promovare prin care sa fi sigur ca website-ul este gasit atunci cand clientii cauta produsele tale
 

C. Consultanta si Educatie

Este stiut faptul ca afacerile se schimba rapid, iar Internetul evolueaza si mai rapid. Cu toate lucrurile pe care le ai de facut pentru afacere, nu ai timp sa te ocupi si de online. Aici poate interveni Consultantul E-Business. Un alt avantaj pe care ti-l ofera lucrul cu noi este analiza continua si consilierea in privinta strategiei online. Acestea ofera o concentrare asupra aspectelor de afaceri intr-o zona care este, de obicei (in mod incorect), privita ca fiind strict un proces tehnic. Consultantul tau va fi intotdeauna disponibil pentru a-ti raspunde la intrebari, pentru a da informatii relevante si pentru a face recomandari asigurandu-se astfel ca profiti de investia facuta. Afacerea ta merita toate acestea.

Deci poti avea acest ABC: Tehnologie Web Avansata, Sa fii gasit si Consultanta & Educatie. Fiecare dintre aceste componente contribuie la crearea bazei pentru o Solutie de Internet eficienta. Renunta la una dintre ele si website-ul tau va fi ca o masina care nu are aprindere sau cilindrii de calitate. Ar putea sa mearga, dar nu la capacitatea pe care ti-o doresti, iar in final te va costa. Insista asupra unei solutii perfomante si complete urmand ABC-ul pentru Succesul pe Internet.