LINKBUILDING | SERVICIU CONSTRUCTIE DE LINKURI

Numarul si calitatea link-urilor catre si dintr-un anumit site sunt factori extrem de importanti pentru obtinerea unor pozitii bune in motoarele de cautare de catre website-urile optimizare. Google, cel mai utilizat in acest moment, ia in considerare popularitatea link-urilor in procesul de stabilire a gradului de relevanta a unui site. Ca atare, cresterea numarului si mai ales al calitatii link-urilor catre site-ul tau este un efort cunoscut si sub numele de Inbound Marketing si poate, in mod real, sa-ti imbunatateasca pozitia in motoarele de cautare.

Cresterea popularitatii site-ului tau ii poate aduce acestuia avantajul competitiv de care are nevoie pentru obtinerea unor pozitii bune in Google. Daca nu exista link-uri catre site-ul tau, pozitionarea ta in motoarele de cautare poate avea de suferit. 

Noi folosim un proces metodic de imbunatatire a gradului de popularitete obtinut prin link-urile site-ului tau si, prin aceasta, obtinem imbunatatirea pozitiei tale in motoarele de cautare.

Analiza website-ului – analizam site-ul in detaliu, mai ales continutul, piata tinta si frazele cheie asociate care reprezinta produsele, serviciile si piata.

Identificarea candidatilor pentru construirea unor link-uri – pornind de la analiza site-ului si cercetarea pietei, identificam potentialii candidati pentru a deveni parteneri in construirea de link-uri

Calificarea candidatilor pentru construirea de link-uri – in timpul acestui proces, revedem toate site-urile potentialilor parteneri in mod individual si masuram relevanta pe piata a acestor website-uri in relatie cu site-ul tau

Contactarea candidatilor pentru construirea de link-uri – contactam prin e-mail fiecare candidat explicandu-i oportunitatile si beneficiile pe care le-ar obtine daca a exista un link intre site-ul tau si site-ul lui. Toti candidati care sa arata interesati vor primi informatia necesara pentru a construi link-ul in site-ul lor.

Actualizarea website-ului tau cu link-urile partenerilor – iti oferim toata informatia necesara pentru a crea, la schimb, in site-ul tau link-ul partenerului. Informatia poate fi adaugata in site-ul tau pe o pagina destinata resurselor, link-urilor, partenerilor si afiliatilor. Imediat ce site-ul tau va fi actualizat cu aceasta informatie, vom incheia procesul prin a contacta partenerul si a-l anunta ca link-ul lui a fost adaugat pe site-ul tau.

Raportarea lunara – Iti vom oferi un raport lunar cu progresul si succesul campaniei

LINKBUILDING | SERVICIU CONSTRUCTIE DE LINKURI