Ciclul solutiilor internet

Metoda noastra de a oferi servicii complete

Anii de experienta pe care ii avem in aceasta industrie ne-au aratat ca o solutie eficienta si profitabila este rezultatul unei planificari atente, al unei dezvoltari bazate pe informatii si al unui suport continuu. Da, exista un numar mare de companii care sunt capabile sa construiasca un website, dar daca doresti cu adevarat succesul in mediul online, atunci ai nevoie de un seviciu complet. Aceasta abordare presupune un plan verificat de dezvoltare in cativa pasi, pana la urma logici. Urmand acesti pasi, am realizat peste o suta de Solutii de Internet de succes pentru firme de toate marimile si din industrii variate.

Analiza Afacerii

Prima faza a planului este Analiza Afacerii. Aceasta este o metoda care scoate la iveala toate modurile prin care afacerea ta poate beneficia de pe urma tehnologiilor de Internet. Fie ca esti in cautarea a ceva simplu, fie ca ai nevoie de o solutie cu functii avansate, analiza va identifica oportunitati de a-ti reduce costurile, de a-ti simplifica operatiunile si de a declansa o noua etapa de crestere a companiei tale.

Analiza afacerii are loc la sediul tau, atunci cand doresti. Consultantul nostru iti va adresa o serie de intrebari care il vor ajuta sa inteleaga in profunzime afacerea, concurent, piata si clientii. Avand in vedere ca fiecare afacere este unica, rezultatele analizei respective sunt diferite de la o companie la alta. Odata ce aceasta discutie deschisa a luat sfarsit, Consultantul are datele necesare pentru a construi o propunere de afacere pe Internet, pe care o vei primi spre avizare.

O discutie si o analiza care, desi valoroasa, nu-ti va crea nici o obligatie.  Consultantul tau va face altceva decat sa-ti arate cum ar putea tehnologiile de Internet sa-ti mareasca vanzarile, sa-ti scada costurile, sa-ti imbunatateasca procesele, toate recomandarile tinand cont de nevoile tale si de bugetul pe care vrei sa-l aloci. Dupa ce vei vedea rezultatele analizei si propunerea, vei fi surprins de ceea ce vei afla despre afacerea ta, privind din perspectiva online, si de ceea ce-ti poate oferi Internetul.

Design si Functionalitate

In aceasta faza este definita structura site-ului (modul in care acesta va arata si va functiona). Exista multi factori care fac diferenta intre un site de succes si un site la care vizitatorii nu se vor mai intoarce a doua oara. O grafica complexa si cu multe elemente dinamice poate arata excelent dar poate fi, in egala masura, nepractica daca vizitatorii sau robotii motoarelor de cautare nu pot gasi ceea ce isi doresc. De asemenea, un site cu blocuri de text interminabil poate sa nu fie suficient de atractiv pentru a determina pe cineva sa ramana pe pagina destul timp pentru a afla ce ofera compania ta. Consultantii E-Business cunosc importanta unui design echilibrat si strategic. Echipa noastra depune toate eforturile pentru ca elementele din pagina, culorile si grafica sa contribuie deopotriva la a crea o senzatie placuta vizitatorului si la a construi o imagine profesionala pentru compania ta.

Programare, Testare si Lansare

Acestea sunt alte etape prin care trece site-ul tau pentru a se transforma din concept in realitate. Toate elementele tehnice ale Solutiei de Internet sunt combinate intr-un sistem usor de administrat care incorporeaza si aspectul si functionalitatea pe care le-ai ales in etapa Design & Functionalitate. Inainte de lansare, Solutia de Internet este testata de catre echipa noatra tehnica, de catre Account Manager si de catre tine pentru a ne asigura ca fiecare aspect corespunde asteptarilor.

Analiza Rezultatelor

Poate unul dintre cele mai mari avantaje oferite de lucrul cu un Consultant de Internet (in comparatie cu scenariul in care ai lucra cu o companie traditionala de web design) este asistenta pe care o primesti dupa ce site-ul este lansat online. Acesta este momentul in care cele mai multe dintre companii iti multumesc pentru colaborare si te lasa sa te descurci singur. Noi lucram altfel. Mizam pe un program pe termen lung, prin care sa fim siguri ca-ti recuperezi investita in website. Acest program presupune o analiza continua a traficului pe site, administrarea pozitionarii site-ului in motoarele de cautare, date si recomandari despre afacere si competitori, toate oferite de un profesionist care se angajeaza sa-ti faca afacerea mai profitabila, prin utilizarea inteligenta a tehnologiilor de Internet.