Solutii E-Marketing | Marketing Direct Online

Internetul ca mediu de marketing ofera, proprietarilor de companii mici si mijlocii, un potential exceptional pentru vanzari si pentru construirea brand-ului. A face marketing pe Internet este foarte eficient din punctul de vedere al costurilor, ofera multe avantaje unice pe care advertising-ul traditional nu le poate oferi si aproape ca le da companiilor mai mici un avantaj nedrept asupra firmelor mari (citeste mai departe pentru a afla de ce).
Activitatile de Marketing pe Internet sunt in general concentrate asupra a doua scopuri: generarea de trafic pe site-ul tau (pentru prospectare, cresterea vanzarilor etc) si respectiv cresterea valorii marcii. Acestea sunt scopuri obisnuite chiar si in marketingul traditional, dar pe Internet acestea capata o dimensiune cu totul noua.

Solutii E-Marketing | Marketing Direct Online

Daca ai trecut in revista elementele pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand contractezi servicii adwords, atunci iata care sunt estimarile de pret pentru acestea:

Stabilirea Obiectivelor, dar si Auditul, reprezinta consultanta si este tarifata orar. In majoritatea proiectelor, sunt suficiente 1-2 ore pentru a le realiza. Cum tariful orar de lista, pentru acest tip de servicii, este 35 Eur, rezulta o investitie de maxim 70 Eur.

citeste mai mult

Probabil nu este prea tare afirmatia ca industria noastra are o dificultate majora in a explica, atat costul acestor servicii SEO si constructia acestuia, cat si ce primeste Clientul in schimbul investitiei in optimizarea unui site (adica livrabilele).

citeste mai mult

1. Infrastructura / Serverele care transmit

In mod evident, nu este posibila trimiterea de newslettere cu Outlook sau alt client de email. Este calea sigura de a-ti fi blocat serverul de catre ISP. Ai deci nevoie de un server specializat pentru trimitere de mesaje in masa. Vezi recomandarile noastre, in acest sens, dar pentru o baza mica de abonati, exista si variante gratuite de ESP.

citeste mai mult

Clienti ce nu pot fi gasiti utilizand metode traditionale de promovare si marketing. Aceasta se intampla deoarece mediul online este tot mai frecventat (peste 8 milioane de utilizatori romani) si pentru ca unii oameni pur si simplu citesc mai rar ziare sau reviste, nu prea asculta radioul sau pot sa nu se uite la TV.

Deci,

Pentru 950 RON*, primiti un produs sau serviciu care va permite sa:

citeste mai mult

Pagina companiei tale din social media este locul unde ai posibilitatea sa iti cresti afacerea si sa-ti dezvolti relatia cu clientii tai. Promoveaza-te in cadrul platformelor de social media:

citeste mai mult

Iata, elementele de baza care constituie un site (de prezentare sau specializat pe o nisa), avand la baza unul dintre CMS-urile larg adoptate:

1. Layout-ul sau Grafica Site-ului

In conditiile standard, vom desena doar Home-ul. In functie de complexitatea site-ului, poate fi nevoie sa desenam si Pagina de interior sau alte pagini precum cele de destinatie pentru diverse campanii de marketing. In functie de buget, cele din urma vor fi desenate personalizat, de la zero, sau va fi personalizat doar un sablon, achizitionat separat.

citeste mai mult

Strategia Social Media– porneste de la analiza situatiei actuale a paginii/contului, identifica diferentiatorii si oportunitatile de crestere a acesteia/acestuia si propune un plan de actiuni menite sa atinga anumite obiective. Ea integreaza obiectivele urmarite, organizarea generala a Planului editorial Social Media, tactici si actiuni si analizeaza diferentiatorii, audienta targetata si competitia paginii/contului in cauza.

citeste mai mult

Acest subiect al optimizarii unui site este, in mod inevitabil, destul de tehnic. Incercam sa-l prezentam intr-o maniera si un limbaj de business, cat mai putin tehnic.

Primul lucru cu care, in opinia noastra, trebuie sa inceapa nu doar procesul SEO, ci orice business online, este: 

1. Cercetarea & Analiza de Cuvinte Cheie (Keywords Research)

citeste mai mult

Rapoartele standard livrate la acest serviciu, includ urmatoarele:

  • Emailuri trimise (livrate)
  • Emailuri citite (deschise)
  • Emailuri din care s-a dat click
  • Total clickuri
  • Trimise prietenilor
  • Dezabonari
  • Spam Reports
  • Cele mai putin solicitate pagini
  • Cele mai solicitate pagini
  • Cauzele de nelivrare a newsletterului

Cand este nevoie de o analiza mai profunda, rapoartele devin mai elaborate si este necesara contractarea Serviciului Web Analytics.

citeste mai mult

Asa cum am explicat, optimizarea unui site este laborioasa si costisitoare, aproape pentru orice site. Pentru ca aceasta investitie sa-si arate roadele mai repede este nevoie ca antreprenorul acelei afaceri sa urmeze macar o parte dintre urmatoarele recomandari:

citeste mai mult

Recomandarile noastre au in vedere cateva lucruri simple.

citeste mai mult