11 compromisuri sau scurtaturi pe care te rugam sa nu le faci, indiferent ce agentie online alegi:

ASA NU:

1. Nu cumpara baze de date cu adrese email pentru newsletter! Baza de date se construieste.
2. Nu solicita si nu accepta garantii de pozitionare a site-ului in paginile cu rezultate ale cautarii Google (SERP)! Nu se poate garanta ceva ce nu se poate controla.
3. Fii sceptic la orice promisiune de rezultate rapide! In online este nevoie de ceva timp pentru rezultate durabile.
4. Promovare online nu inseamna oricat de ieftin si aproape nimic nu e gratis.
5. Nu alege un desen frumos in detrimentul mesajului pe care il transmite site-ul tau! Continutul "bate" design-ul la importanta.
6. Inscrierea in directoare pe bani putini nu este SEO. Putine si valoroase este mai bine decat multe si de proasta calitate.
7. Daca Wordpress este gratuit nu inseamna ca un site bazat pe aceasta platforma trebuie sa fie tot gratis!
8. Poti crea o Pagina Facebook relativ usor. Nu considera insa ca promovarea acesteia sau castigarea de fani este la fel de usoara!
9. Nu alege un sitebuilder numai pentru ca iti poti crea singur site-ul in 5 minute. Daca desenezi repede si frumos un frigider pe o foaie, nu inseamna ca il poti face sa functioneze exact asa cum iti doresti si cu siguranta nu ti-l poti repara singur pe cel real.
10. Nu crede nici macar o secunda faptul ca o afacere in online poate fi privita ca un hobby si atat. Este o afacere ca oricare alta. Exista costuri reale pana si pentru "chirie".
11. Nu este suficient sa setezi o Campanie Adwords (PPC) si apoi sa astepti rezultate. Pentru tine poate fi un hobby, dar pentru firmele certificate Google aceasta este o munca zilnica de multe ore: seteaza obiective, evalueaza, raporteaza si optimizeaza rezultatele.