Asmita Gardens | Complex Rezidential Tineretului

Asmita Gardens reprezinta unul dintre cele mai mari ansambluri rezidentiale din Romania, atat ca valoare a proiectului, cat si ca numar de apartamente (765 de apartamente: 60 de apartamente cu 4 camere, 296 cu 3 camere, 332 apartamente cu doua camere, 70 de apartamente studio, 7 penthouse-uri, 5900 m² de spatii comerciale și 9000 m² de gradini, spatii verzi). Complexul este amplasat in apropierea intersectiei dintre Calea Vacaresti si Splaiul Unirii si cuprinde 7 blocuri turn cu pana la 25 etaje, 800 de locuri de parcare si alte facilitati (SPA, sala fitness, spatii de joaca pentru copii).

Colaborarea cu Asmita Gardens a pornit in Februarie 2016 si cuprinde: Aplicatie Real Estate, Sisteme CMS, campanii Google AdWords, Servicii de Marketing in Retelele Sociale, SEO.

 

Obiective Business

1. Vanzarea apartamentelor disponibile 

2. Inchirierea spatiilor comerciale  

3. Cresterea vizibilitatii brandului 

4. Cresterea comunitatii Asmita Gardens

5. Obtinerea de leaduri din platforma Facebook

Proiecte

August, 2016

Crearea, implementarea si optimizarea Campaniilor Google

La preluarea proiectului Asmita Gardens, site-ul asmitagardens.ro avea un trafic consistent si chiar pozitii bune in Google, mai ales datorita notorietatii de care se bucura complexul rezidential. Principala problema o reprezenta insa faptul ca site-ul nu era usor accesibil de pe mobil, iar acest lucru determina scaderea scorului de calitate pentru anunturile Google cu impact asupra bugetului de promovare.

Vezi proiectul
June, 2016

Migrarea pe Drupal a site-ului complexului

Datorita notorietatii proiectului, site-ul asmitagardens.ro avea un trafic consistent si chiar pozitii bune in Google, inca de la preluarea acestui client. Principala problema insa era faptul ca site-ul nu era usor accesibil de pe mobil.

Vezi proiectul
February, 2016

Marketing Facebook Constructia si Intretinerea Comunitatii

Obiectivele Marketing in Retelele Sociale sunt:

  • Cresterea si intretinerea comunitatii Asmita Gardens
  • Obtinerea de leaduri din platforma Facebook

 

Actiuni:

Vezi proiectul