Ce primesti cand faci un site de agentie imobiliara cu noi?

Am detaliat aici, pe larg, elementele de baza care constituie un magazin electronic.

1. Layout-ul sau Grafica Site

In functie de complexitate, vom avea doar Home-ul, Paginile de Oferte de Cazare si Sejur sau vor fi desenate si alte pagini precum cele de destinatie pentru campanii (Craciun, Revelion, Paste, s.a.). In functie de buget, cele de sus vor fi desenate personalizat, de la zero, sau vor fi personalizate doar niste sabloane. Alte pagini cu statut special, prin continutul pe care-l gazduiesc si care deci ar putea fi nevoie sa fie desenate, sunt cele pentru Circuite, Croaziere sau Chartere / Bilete de Avion.

2. Odata aprobate desenele, livrabilul cel mai important este Programarea Site-ului. Platforma noastra travel se livreaza in conditii de functionalitati standard. Desigur, se pot dezvolta / programa si alte functii non-standard, pe care le doreste Clientul. Acestea se vor defini in etapa initiala de detaliere, impreuna cu Clientul.

3. Adaugarea de continut - daca este parte din Contract, urmeaza alimentarea (manuala sau prin import) site-ului cu continut (oferte, hoteluri, harti, localitati, regiuni, samd). Se creaza partea de vizual (bannere si imagini promotionale), se incarca imaginile de oferta / categorie, se documenteaza ofertele (nume hotel, facilitati, preturi / camera, descrieri sejururi, optiuni, samd). Aceasta etapa impune implicarea majora a Clientului. Nu de putine ori, proiectele s-au blocat in aceasta faza din cauza lipsei de continut sau de concentrare a clientului pe aceasta faza a proiectului.

3.a. Acolo unde nu exista, putem crea noi continutul. Vezi Servicii de Crearea Continutului

4. Manual al aplicatiei> - site-urile noastre sunt livrate cu un manual in lb romana sau engleza

5. Training - in completarea manualului, de cele mai multe ori este necesar un training de 8 - 10 ore care este inclus in contract. Livrarea acestuia se face, de obicei, in doua etape, una imediat dupa programarea site-ului (v. mai sus pasul 2), iar a doua mai aproape de lansarea site-ului sau chiar imediat dupa ce acest eveniment a avut loc.

Livrabile optionale:

6. Integrarea platii cu cardul - daca se doreste acceptarea platii online, cu cardul. Dupa ce clientul a ales un procesator de plata / banca agreata, cu care incheie un contract separat, realizam interfatarea site-ului cu acesta. Momentul este printre ultimele, inainte de lansare.

7. Integrarea prin API cu diverse Marketplace-uri (ex. infoturism) - daca platforma aleasa pentru site este uzuala, legarea este simpla, modulul existand deja, cel mai probabil, Daca nu este o platforma uzuala, aceasta va trebui dezvoltata.

8. Integrarea cu ERP - pentru business-uri mari, ca si punctele 8,9 se face spre sfarsit, inainte de lansare sau, cand bugetul este limitat, se face chiar la cateva luni dupa lansare.

9. Diverse alte Module optionale sunt livrabile de sine-statoare

Ai in plan un proiect de site de agentie de turism? Ce livrabile crezi ca-ti vor fi necesare dintre cele de sus ... sau altele :)?