Ce primesti cand faci un site sportiv cu noi?

Iata elementele de baza care constituie un site al unui club sportiv:

1. Layout-ul sau Grafica Site-ului

Va fi probabil nevoie sa desenam Home-ul, Pagina de interior obisnuita (stiri, despre noi, etc), Pagina de Competitie, Pagina de Sportiv, Pagina de Club sau vor fi desenate si alte pagini, precum cele de destinatie pentru campanii de marketing. In functie de buget, cele de sus vor fi desenate personalizat, de la zero, sau va fi personalizat doar un sablon, achizitionat separat, in masura in care este posibil sa fie gasit un sablon potrivit.

2. Odata aprobate desenele, livrabilul cel mai important este Programarea Site-ului. Livrarea se face in conditii de functionalitati standard, convenite la inceput, in faza de definire a specificatiilor. Ulterior se pot dezvolta / programa si functiile non-standard. Vei stii ca livrarea s-a facut atunci cand vei primi o adresa de testare a site-ului, de genul http://[numele_siteului_tau].shortcutmedia.ro.

3. Adaugarea de continut - daca este parte din Contract, urmeaza alimentarea site-ului cu continut. Se creaza partea de vizual (bannere si imagini promotionale). Aceasta etapa impune implicarea majora a Clientului. Nu de putine ori, proiectul se blocheaza in aceasta faza, din cauza lipsei de continut sau de concentrare a clientului pe aceasta faza a proiectului.

3.a. Daca nu exista, putem crea noi continutul. Vezi Servicii de Crearea Continutului.

4. Manual al aplicatiei> - magazinele noastre sunt livrate cu un manual in limba romana sau engleza.

5. Training - in completarea manualului, de cele mai multe ori este necesar un training de 8 - 10 ore care este inclus in contract. Livrarea acestuia se face, de obicei, in doua etape, una imediat dupa programarea site-ului (v. mai sus pasul 2), iar a doua mai aproape de lansarea site-ului sau chiar imediat dupa ce acest eveniment a avut loc.

Livrabile optionale:

6. Integrarea platii cu cardul - daca se doreste acceptarea platii online, cu cardul. Dupa ce clientul a ales un procesator de plata / banca agreata, cu care incheie un contract separat, realizam interfatarea magazinului cu acesta. Momentul este printre ultimele, inainte de lansare.

7. Diverse Module optionale sunt livrabile de sine-statatoare.

 

Ai in plan un proiect de constructie site? Ce livrabile crezi ca-ti vor fi necesare dintre cele de sus ... sau altele :)?