Creare Feed Google Adwords / Facebook Yalco

Printre campaniile platite derulate pentru client, se afla si Google Shopping si Facebook Dynamic Ads, campanii de Remarketing care vizeaza afisarea dinamica a unor anunturi in Google sau in Facebook, reclame continand produse vizualizate sau adaugate in cos de catre vizitatorul site-ului.

Cuvantul cheie aici este dinamic, care inseamna ca produsul vizitat respectiv trebuie sa apara in reclama, afisata userului, imediat ce acesta a vizitat acel produs. Aceasta inseamna ca platforma magazinului trebuie sa comunice, imediat, cu platforma Google Adwords / Facebook. Comunicarea intre doua aplicatii se face prin transfer de fisiere. Actualizarea fisierelor insa, se poate face manual sau automat. Pentru actualizare am creaGfeed.

Gfeed este un modul creat special pentru magazinele online construite pe platforma PrestaShop. Cu ajutorul acestui modul este generat Feed-ul (fisiere xml) de produse pentru importul in Google Products si Facebook  Product Catalogue. El permite corespondenta intre i) categoriile de produse din magazinul online si ii) categoriile Google disponibile pentru Adwords – Google Shopping respectic Facebook- Dynamic Ads.

In partea de Admin a siteului, Gfeed permite selectarea categoriei si alegerea corespondentei Google, dar ofera si posibilitatea de a edita categoriile Google in functie de nevoile magazinului online.

Gfeed este instrumentul  practic si usor de folosit pentru companiile care au magazin online construit pe platforma PrestaShop si care isi doresc sa ruleze campanii Google Shopping si Facebook Dynamic Ads. Produsele din reclama sunt extrase automat din Feed.

 

Daca ai un magazin pe Prestashop si faci reclama in Adwords sau Facebook, atunci poti economisi mult timp din administrarea produselor din reclame. Iar daca nu faci inca o astfel de reclama, atunci pierzi oportunitati de vanzare.