Danemar Trading | Sisteme de plata cu numerar

DANEMAR este o firma independenta, un jucator important care activeaza pe piata sistemelor de plata cu numerar, avand un rol dual - de specialist si furnizor de produse si servicii.
In ultimii 10 ani, DANEMAR a devenit un furnizor de varf, oferind o gama completa de sisteme si solutii de plata cu numerar de inalta calitate pentru domeniile: vending, kiosk, transport, servicii financiare, gaming si amuzament.

 DANEMAR colaboreza cu cei mai buni furnizori din lume, ofering cele mai performante produse la preturi competitive. Colaborarea cu Danemar s-a materializat prin:

• stabilirea strategiei online;

• constructia site-ului de prezentare pe platforma Drupal www.danemar.ro;

• realizarea de campanii PPC.

• optimizare pentru motoare de cautare a site-ului

Obiective Business

Obiective Business Danemar:

  • Cresterea notorietatii brandului
  • Vanzarea sistemelor si solutiilor de plata cu numerar disponibile

Proiecte

January, 2016

SEO pentru site-ul corporate

Vezi proiectul
May, 2015

Realizarea site-ului de companie

Danemar este un furnizor de varf pe piata sistemelor de plata cu numerar, care ofera o gama completa de sisteme si solutii: vending, kiosk, transport, servicii financiare, gaming si divertisment.

Danemar avea nevoie de un site de prezentare nou in care sa se regaseasca atat informatii legate de sistemele de plata disponibile dar si de serviciile pe care le ofera.

Vezi proiectul
November, 2015

Crearea unui site pentru Sistemele de control al temperaturii Istabai

Danemar este unic distribuitor al produselor Istabai in Romania. Si pentru ca isi dorea sa ofere utilizatorilor posibilitatea de a comanda echipamente direct la un partener local, beneficiind astfel de garantie, service, actualizare software si alte servicii, furnizate de un personal calificat – avea nevoie de un landing page dedicat Istabai.

Vezi proiectul