Optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) pentru piata UK de Turism Dentar

Clientul nostru DENT ESTET, o reputata Clinica Dentara in Romania, si-a dorit extinderea afacerii pe plan international oferind servicii dentare potentialilor clienti din UK care isi doreasc sa combine tratamentele dentare cu serviciile de turism din Romania.

Piata Turismului Dentar din UK este semnificativa, in fiecare an zeci de mii de britanici alegand servicii dentare sau operatii cosmetice mult mai ieftine peste hotare decat la ei acasa. In plus, competitia pe care o Clinica precum Dent Estet ar avea-o de infruntat din partea tarilor cu o mai mare traditie in acest tip de turism medical, precum Ungaria, Croatia, Turcia sau, mai recent, Polonia si Rusia, este deosebit de acerba. O provocare in plus, in realizarea acestui proiect, a fost brand-ul tarii noastre..

In acest context, in noiembrie 2012 am inceput acest proiect de la zero, prin optimizarea site-ului, construit pe o platforma Wordpress, pentru google.co.uk. Frazele cheie alese au foscompetitive: "dental tourism", "dental implant abroad", "cosmetic surgery abroad" si o serie de peste 15 alte fraze importante in aceasta industrie.

In martie 2013 deja au aparut primele rezultate, prin pozitionarea pe prima pagina a rezultatelor de cautare (SERP) in google.co.uk pentru fraza "dental tourism romania", respectiv pe pagina 2-a pentru "dental tourism", o fraza mai generica si mai dificila. De vreme ce acesta este un proiect in derulare, sa asteptam sa vedem ce noutati urmeaza.

Voi ce credeti despre acest proiect?