Platforma Magento E-Commerce

Asa cum este mentionat in antet, site-ul nostru este inca intr-o faza intermediara de constructie (v. mentiunea beta). Acest lucru explica (desi nu justifica neaparat) existenta unor pagini  goale de continut, cum este cea pe care te afli acum.

Pentru aceasta situatie te rugam sa ne ierti. Vom remedia situatia cat mai curand posibil.

Pagina pe care te afli va aborda, cat mai detaliat, Magento E-commerce, fie pentru ca avem experienta legata de aceasta tema, fie pentru ca am presupus ca esti interesat de acest subiect si te documentezi online (prezenta ta aici confirma ca am presupus corect).

Prin urmare, daca ai o intrebare in legatura cu subiectul mentionat, te rugam sa o adresezi fie prin formularul de contact, fie prin campul de comentarii de mai jos. Iti vom raspunde repede.

De asemenea, pentru ca am mentionat experienta noastra pe aceasta platforma, te rugam sa vizitezi si sectiunile din site care fac referire la proiectele noastre realizate in Magento. Este vorba, LATER EDIT: in primul rand, despre MA DAME, un magazin de haine de dama ma dame a fosat refacut si migrat de pe Magento pe Prestashop, apoi MEDIADOCS Publishing, libraria online a editurii cu acelasi nume desi nu mai lucram cu acest client, stim ca site-ul este in prezent pe o platforma gazduita. Nu in ultimul rand, mentionam Hainute Micute, un magazin de produse pentru bebelusi si copii mici; deoarece nici pagina dedicata acestui proiect nu este inca finalizata, poti vizita direct site-ul lor, credem ca-ti va placea design-ul si, cine stie, poate si produsele prietenilor nostri. Aceasta afacere NU mai este activa, iar site-ul este inchis.

Asa ca singurul site activ pe aceasta platforma ramane Tishi - un magazin de camasi.

 

Categoria: