Preturi Email Marketing

Preturi Email Marketing. Sunt cateva componente care te conduc la un pret asociat acestui proces de trimitere de comunicari prin email.

1. Infrastructura / Serverele care transmit

In mod evident, nu este posibila trimiterea de newslettere cu Outlook sau alt client de email. Este calea sigura de a-ti fi blocat serverul de catre ISP. Ai deci nevoie de un server specializat pentru trimitere de mesaje in masa. Vezi recomandarile noastre, in acest sens, dar pentru o baza mica de abonati, exista si variante gratuite de ESP.

2. Grafica Newsletterului (Layout)

Daca nu exista, poate fi realizata de noi (pret incepand cu 150 Eur). Probabil o vom desena o singura data, apoi o vom utiliza pe o perioada mai lunga, schimband doar contentul. Optiunea mai convenabila, adesea gratuita, este un sablon (template), pe care-l putem alege impreuna.

Daca ai deja grafica, din campanii anterioare, este cel mai simplu, o vom utiliza pe aceea.

3. Continutul

Se refera la informatia din newsletter - texte, imagini, video, samd. Infrastructura de la punctul 1 mai sus este prietenoasa si usor de utilizat, astfel ca poti introduce chiar tu acest continut in newsletter, daca doresti. Daca nu, il punem noi.

Daca nu ai acest continut, il putem face noi. Gasesti detalii la Serviciul de Copywriting.

4. Distributia

Trebuie stabilita frecventa de transmitere  (broadcast), de cate ori pe saptamana / luna doresti sa comunici cu clientii tai. De asemenea, este importanta marimea bazei de date, aceasta influentand de cele mai multe ori costul infrastructurii.

5. Raportarea

Raportarea simpla este inclusa in pretul newsletter-ului, v. Livrabilele. Raportarea mai complexa analizeaza comportamentul traficului ajuns pe site din newsletter si asta este mai laborios, se face in cadrul Serviciul de analiza web.

In concluzie, daca avem grafica, baza de date si continutul sunt pregatite si importate pe server, pretul transmiterii unui newsletter incepe de la 39 Eur.