Site de prezentare Restaurant Bio Pukka Tukka

Din dorinta de a promova modul de alimentare sanatos, proprietarii Pukka Food au decis sa deschida, in martie 2015, Pukka Tukka - primul Organic Food Bar din Bucuresti.

Restaurantul Bio urma sa fie deschis in Piata Amzei, chiar langa magazinul cu produse bio si sa pregateasca preparate folosind chiar ingrediente din magazin. Prezenta online a acestui restaurant era fireasca astfel ca, pe langa pagina Facebook cu acelasi nume, a aparut pukkatukka.ro, dezvoltat de Bogdan pe o platforma Drupal.

Propunerea de vizual a placut clientului din prima. Tehnic nu a ridicat probleme, fiind un site mai degraba simplu, in care vedetele de scos in evidenta erau meniul si modul de gatire. Toata mancarea se prepara in fata clientului, din ingrediente 100% organice, fara aditivi, monoglutamat sau alte substante. Gatitul se face in cel mai sanatos mod - fresh sau cuptor, iar cuptorul marca Rational a reprezentat o cota semnificativa din investitie. Chiar si designul interior este bazat 90% pe materiale naturale: lemn, rachita, pluta, plante verzi.

 

Prin urmare, primul restaurant 100% Bio, din Romania chiar, de la mancare, cafea, bauturi (vinuri bere sucuri) pana la dulciuri, poate fi gasit in Bucuresti, Pta Amzei, iar rezervarile online se fac la pukkatukka.ro