PLATFORMA SOFTWARE HUBSPOT

CRM (FREE) | INBOUND MARKETING | SALES | SERVICE

Un pachet software complet, avand la baza un CRM complet gratuit. De la organizarea si urmarirea contactelor, platforma de Inbound Marketing iti permite cresterea traficului online, conversia vizitatorilor si derularea de campanii complexe de Inbound, cu automatizarea tuturor proceselor. Cu pachetul Sales automatizezi sarcini repetitive, faci analize de profunzime a lead-urilor si ai control pe deal-uri. Cercul se inchide cu Modulul de Service, care asigura elementele necesare pentru satisfactia clientilor. Toate modulele platformei functioneaza independent sau integrat. Investesti pe masura ce iti cresti afacerea.

Inbound Marketing

Ce inseamna Inbound Marketing?

Inbound Marketing se concenteaza pe atragerea clientilor potentiali folosind  continut util si relevant. Pentru fiecare etapa din calatoria clientului (Buyer's Journey),  adica pentru fiecare pas din drumul parcurs pana la rezolvarea unei probleme (nevoi), clientul  primeste un tip de continut potrivit. Utilizand Inbound Marketing, clientii te gasesc prin intermediul unor canale cum ar fi bloguri, retele sociale sau motoare de cautare.

Spre deosebire de Oubound Marketing (Radio, TV), Inbound Marketing nu trebuie sa lupte pentru atentia clientilor potentiali. Prin crearea de continut care rezolva problemele si raspunde unor intrebari ale clientilor tai ideali, atragi propecti si construiesti increderea in afacerea ta.

In calatoria Clientului avem 3 pasi distincti care necesita tipuri diferite de continut:

 • Constientizarea (Awareness) confruntarii cu o problema / nevoie
 • Inventarierea (Consideration) solutiilor disponibile pe piata
 • Decizia (Decision) cu privire la cea mai potrivita solutie

De ce Hubspot

Hubspot este Sinonim cu Inbound Marketing 

Daca ai ajuns pe aceasta pagina, inseamna ca ai auzit unele lucruri despre Inbound si despre Platforma Hubspot. Hai sa vorbim, daca vrei sa afli mai multe despre cum te poate ajuta Hubspot sa aplici Metodologia Inbound, in situatiile care iti dau batai de cap.

Pentru inceput, este bine sa stii ca:

 • Recuperarea investitiei in campaniile Inbound se face de 3X mai repede decat in campaniile traditionale
 • Numarul de Lead-uri este cu 54% mai mare fata de campaniile intruzive
 • Costul de achizitie per Lead este cu 49% mai mare intr-o campanie Outbound

Despre Platforma

Hubspot este o Platforma Software pentru Marketing si Vanzari

Construita sa permita aplicarea Metodologiei Inbound Marketing, Platforma Software Hubspot este usor de folosit si include toate uneltele de care este nevoie pentru cresterea unei afaceri online. Te intrebi daca aceasta este potrivita pentru tine? Hai sa exploram 'palnia' (funnelul) de vanzari si marketing, pentru a vedea cum functioneaza tandemul Inbound Marketing - Software Hubspot, in rezolvarea provocarilor de business.

business-challenge-sales-walkthrough
Sales_Walk_Through_Funnel_Graphic
Sales_Walk_Through_Funnel_Graphic_Tools_2

Sa retinem ca Hubspot este o platforma integrata de vanzari si marketing care te ajuta sa:

 • Atragi trafic (vizitatori) pe site / blog
 • Sa convertesti acest trafic in clienti potentiali
 • Sa transformi aceste relatii in clienti finali care cumpara.

Poti incepe oricand sa utilizezi Platforma Hubspot. Poti face primul pas aici sau completand formularul de mai jos.

Metodologia Inbound Marketing

Calea Corecta de a Transforma Vizitatorii (Traficul) in Clienti multumiti

Cea mai buna cale pe care sa conduci niste straini, care iti viziteaza site-ul, astfel incat sa-i transformi, mai intai in clienti multumiti, apoi in promotori ai companiei tale. 

inbound-methodology

Avem practic 4 faze distincte:

 • Atragere de trafic targetat
 • Conversia acestui trafic in Clienti potentiali (Lead-uri)
 • Tranzactia / Incheierea unei vanzari
 • Cresterea satisfactiei Clientului pana la nivelul la care acesta te recomanda

Afla mai multe despre Metodologia Inbound Marketing de la Hubspot!

Industrii potrivite

Companii Care Folosesc Hubspot, Cu Succes, Sunt in Toate Industriile

Hubspot Software este unul dintre liderii pe piata Automatizarii Proceselor de Marketing (Marketing Automation). Acest fapt nu este deloc intamplator.  Platforma este viabila pentru diferite modele de business.

Iata cateva exemple de industrii in care combinatia Hubspot - Inbound Marketing, aduce profit:

 • Medical / Sanatate - Companii producatoare / distribuitoare de tehnologie medicala, pentru care Calculul Rentabilitatii (ROI) si al eficientei activitatilor de marketing, reprezentau adevarate provocari. Vezi cateva exemple
 • Dealer Auto / Automotive - Companii precum Suzuki si-au dat seama ca orice client potential isi face documentarea online si apoi intra in showroom, pentru achizitia unei masini noi. Informatiile privind calatoria online a clientului (Buyer's Journey) care erau colectate via Google Analytics sau Facebook erau bune, dar nu suficiente. Abia cand au fost create 9 Persona diferite si datele centralizate intr-un Dashboard Hubspot, imaginea a devenit completa si actiunile de cultivare a relatiei cu prospectii au dat roade. Astfel, din 2016, anul achizitiei Platformei Hubspot, Suzuki Africa de Sud este numarul 1 pe piata locala
 • Imobiliare / Real Estate - Companii ca LDC, cu peste 1 mil de  locatii in portofoliu, care si-au regandit intregul marketing pentru a-l eficientiza si a-l conecta cu ciclul de vanzare. Creand 4 Persona diferite si postand constant pe Blog sau Landing Page-uri targetate, adaugand CTA si Formulare si apoi automatizand procesele prin Workflow-uri, au conturat o strategie holistica care a condus la un procent important de Conversie.  
 • Retail / E-Commerce - Companii ca Shopify care utilizeaza Hubspot CRM. Simplitatea in utilizare si orientarea catre metodele de vanzare moderne, au convins Shopify sa schimbe solutia veche de management al clientilor (Pipedrive) cu Hubspot. Alti giganti E-Commerce ca Bushwear UK sau ProAthlete Inc au ales calea Marketingului care nu deranjeaza si au cumparat software Hubspot. Capturarea cosurilor abandonate si includerea lor in procese de follow-up sau campanii targetate de Email Marketing sunt posibile datorita integrarilor dintre platformele e-commerce si Hubspot.
 • Turism / Travel - TUI Travel, unul dintre cele mai mari grupuri de Leisure & Travel a ales platforma Hubspot pentru a dezvolta o strategie e-commerce prin care echipele de marketing si vanzari sa lucreze mai bine impreuna, marind astfel Ratele de Conversie si pe cea de Generare de Lead-uri. Nemultumirea privind numarul de lead-uri primite, unelte de email marketing (Mailchimp, Constant Contact, s.a.) pe care le folosea, in mod eterogen, fiecare business unit, au reprezentat motive de consolidare a marketingului intr-o platforma unica. Aceasta consolidare le-a permis imbunatatirea pozitiilor in motoare de cautare si a traficului organic. Asta este important pentru atingerea profilurilor principale targetate - studentii - deoarece de cele mai multe ori, decizia de cumparare, pentru pachetele studentesti de turism, o iau parintii sau profesorii, ambele categorii documentandu-se, in prealabil, online.

Doresc o prezentare

As dori sa stiu daca Platforma Software Hubspot este potrivita pentru afacerea mea, va rog sa ma contactati.