Asociatia Municipala de Natatie a Municipiului Bucuresti (AMNB)

Asociatia Municipala de Natatie organizeaza si controleaza intreaga activitate de inot, sarituri in apa si pentatlon din Bucuresti. Implicit, toate concursurile si competitiile de acest gen sunt tutelate de AMNB. Intocmeste calendarul competitional municipal si regulamentele campionatelor sau concursurilor municipale la toate categoriile de varsta. Activitatea arbitrilor din capitala, de la formarea lor si perfectionarea lor, pana la promovare este tot in seama Asociatiei de Natatie.

Misiunea asociatiei este de a prelua si creste copii inotatori, de la debutul in sportul de performanta pana la maturitate, printr-un parcurs coerent. Incearca sa obtina performante de exceptie nu numai "inghitind" nenumarati kilometri in bazin sau inotand cu intensitate crescuta, ci armonizand antrenamentul cu evaluarea din concursul de inot.

Obiective Business

1. Inscrierea online a sportivilor - 

2. Generarea listelor de start - 

3. Afisarea rapida a rezultatelor de competitie, practic in timp real - 

4. Pastrarea rezultatelor istorice ale sportivilor

Proiecte

July, 2013

Dezvoltare Aplicatie Management Sportiv AMNB

Pentru a administra eficient 14 cluburi, 15 concursuri / an si peste 2000 de sportivi, ai nevoie de unelte potrivite. Asa s-a nascut ideea dezvoltarii unei platforme software care sa faca managementul competitiilor, cluburilor, sportivilor si antrenorilor. Dupa aproape 2 ani de munca, ceea ce exista acum la www.amnb.ro administreaza, printre altele:

COMPETITII

Vezi proiectul