ma dame | Magazin Haine de dama

Platforma: Prestashop + CMS Drupal

Important si cunoscut retailer roman de fashion feminin care a pornit la drum in 1996 cu un magazin in Centrul istoric al Bucurestiului. Reteaua de magazine in tara si in Capitala au ajutat la constructia unui brand de confectii de dama. 

Extensia in online a venit firesc si s-a bazat, in 2007, pe tehnologia Magento E-Commerce, versiunea Community, pentru functionalitatea de magazin electronic. Cand cumperi haine dintr-un magazin normal, ai avantajul ca poti proba, poti simti textura materialului si poti solicita detalii personalului, adica experienta este completa. Lipsa anumitor informatii este principalul obstacol in cazul cumparaturilor facute intr-un magazin online. Doamnele "ma dame" gasesc tinutele preferate cu ajutorul functionalitatilor de filtrare a produselor dupa colectie, culoare, pret sau ocazia potrivita.

Apoi, alegerea acestei platforme a inlesnit instalarea multi-store, functionalitate pe care nu o are orice platforma similara de comert electronic. Practic, aceasta inseamna existenta a doua magazine separate, intr-unul singur, fiecare cu managementul sau de stoc, marimi, preturi si modele. In cazul madame.ro, aceasta instalare duala se refera la magazinul principal, respectiv la Outlet.

Alte servicii pe care le furnizam acestui Client sunt

  • Creatie - bannere, layout site & newsletter, brosuri, afise magazin
  • Newsletter
  • Promovare in Motoare de cautare, atat organica (SEO), cat si platita (Adwords)
  • Constructia Comunitatii (Facebook, Google+, Pinterest)
  • Analiza Inteligenta a Traficului

Printre planurile de viitor apropiat ale acestui proiect sunt:

  • internationalizarea site-ului (aplicatia e-commerce permite instalare multi-language)
  • demararea programului de Marketing Afiliat
Obiective Business

1. Brand awareness pentru unul dintre putinii producatori romani fashion - 

2. Cresterea cifrei de vanzari online - 

3. Cresterea numarului de clienti - 

4. Cresterea vizitelor in cele 5 magazine reale (AFI, Banesa, Calea Victoriei, str Campineanu, Fashion House Militari) - 

Proiecte

January, 2014

Creare, distribuire newsletter

Vezi proiectul
February, 2014

Creare Modul Prestshop de Prezentare a Colectiilor

Pentru prezentarea Colectiilor ma dame, am creat un modul special.

Colectiile se pot crea/edita/sterge din admin de la meniul catalog - au si link din dashboard. Alocarea se face de la fiecare produs in parte, in pagina de editare a produsului, din tabul colectii de unde se poate selecta subcolectia dorita.

Vezi proiectul
April, 2014

Migrare Magazin Virtual ma dame din platforma Magento pe Prestashop

In perioada decembrie 2013 - aprilie 2014 s-a operat migrarea site-ului madame.ro din platforma Magento pe platforma Prestashop.

Cea mai mare provocare din primavara lui 2014 a fost migrarea site-ului retailer-ului de Fashion ma dame catre o platforma noua, bazata pe Prestashop E-Commerce.

3 luni de lucru au oferit Clientului nostru posibilitatea de a se bucura de:

Vezi proiectul