Voice-Over si Dublaj, Reclame / Spoturi

Servicii de Voice-Over și Dublaj, Reclame / Spoturi

Atunci cand ai in echipa pe cineva care i-a luat interviu lui Michael Jackson, pe cineva care a lucrat in prima televiziune din Romania, ar fi pacat sa n-o pui in valoare.

Asa ca ne-am decis sa completam oferta noastra cu servicii si înregistrari de tip voice-over si/sau dubbing. Aceste servicii sunt perfecte pentru documentare si reclame, dar merg foarte bine si cu lung-metrajele sau filmele de animaţie, conţinut video online, jocuri video, softuri educaționale, prezentări corporate, materiale de instructaj şi prezentări de produs.

O voce feminina si matura. Matura am spus, nu batrana

Ne deosebim prin specializare, prin nisare, nu prin abundenta. Nu avem biblioteci cu multiple voci feminine sau masculine. Avem o singura voce. Feminina, chiar foarte feminina, si foarte buna, pe care poti s-o alegi numai in anumite tipuri de reclame, intr-o selectie restransa de prezentari sau training. 

Alegi aceasta voce exact pentru acele materiale audio care isi propun sa convinga un public masculin matur si avizat, cu venituri mari si constient de propria valoare. Adica acel barbat rafinat care tresare si devine atent cand aude o voce incitanta.

Poti alege aceasta voce atunci cand publicul tau feminin, intelege si apreciaza valoarea prieteniei de lunga durata, nu a invidiei, intre fete.

Si stii cand mai alegi aceasta voce? Atunci cand ai produse pentru adolescenti. Vocea mamei prietene, nu a mamei autoritare, este vocea care sparge zidurile teen-incapatanarii.

Vocea noastra este sexy si matura.

Nu este vocea corporatista, plata si banala a femeii sub 30.

Este greu sa asociezi vocea noastra unei reclame la detergent. Este atat de sexy, incat merge perfect la un Porsche.

O recunosti precum … vocea de la metrou. Stii diminetile de primavara, cand nu este nici cald, nici frig, canta pasarile si pamantul este reavan? Asa o recunosti.

Este o voce citita si simti asta in fiecare silaba care valseaza intre corzile ei. Are lecturile construite in serile telejurnalului de 2 ore, pe vremea cand inca mai conta cat de frumos scrii si citesti, consolidate mai apoi in sutele de ore de pregatire a emisiunilor TV matinale.

Materiale vorbite in limba italiana sau engleza

Oferta noastra nu include zeci de limbi. Vocea noastra cunoaste si vorbeste limba italiana si limba engleza. Daca poate sa-ti dubleze documentarul sau reclama intr-una dintre acestea, doar tu vei decide, dupa prima auditie.

Mihai


Costin


Iulia


Mihaela


Andreea


Adrian


Alte voci din portofoliu

 

Voice-Over si Dublaj, Reclame / Spoturi