Vreau sa trimit newsletter, dar nu am baza de date cu email-uri, pot cumpara aceasta baza de la voi? Cat ar costa?

Din pacate, nu te putem ajuta in aceasta privinta. Avem doar bazele de date ale clientilor nostri si acestea, evident, nu sunt de vanzare. Acestea sunt protejate de acorduri de confidentialitate pe multi ani.

Nici nu-ti recomandam sa cumperi o baza de date, chiar daca exista multe astfel de oferte atractive pe piata. Aceasta este calea facila si stim ca, atunci cand crezi ca nu ai contacte deloc, pare usor si la indemana sa cumperi o baza de email-uri, macar pentru inceput. Nu alege aceasta cale, nu doar pentru ca este ilegal, ci si pentru ca lucrurile nu functioneaza astfel. Nici tu si nici noi nu reactionam bine la mesaje prin e-mail nesolicitate (SPAM), asa ca de ce ne-am astepta ca altii sa le primeasca incantati. Aceste mesaje comerciale, venite de la necunoscuti, sunt enervante si, fiind tot mai multe, ne invadeaza casuta de email. Nimeni nu are timp si nervi pentru a le trata altfel decat prin tasta "delete", asa ca nu-ti periclita brandul utilizand astfel de tactici. Singura metoda corecta, chiar daca necesita o investitie in timp si creativitate, este aceea a constructiei bazei de date cu abonati la newsletter.

Te putem consilia in aceasta privinta, suna la 021 319 2614 sau vezi aici o propunere.

Daca totusi ai incercat metoda SPAM si ai fost multumit, inseamna ca esti de alta parere. Vrem sa aflam si alte puncte de vedere, asa ca te rugam comenteaza mai jos.